Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J62a53n56a 53M88a71j16o35v66á

30. 7. 2019 21:28

No jo, bublinky v sodovce bývaly větší, tráva zelenější...už jsou z nás nositelé tradic, že?

1 0
možnosti
Foto

Nositelé a ochránci, Jani,;-)...

0 0
možnosti
Foto

Měl bych k tomu dvě věci.

Homosexualita není něco co buď úplně máme a nebo vůbec nemáme. Je to určitá tendence v chování, kterou máme v různé míře a prostředí ji dokáže potlačit nebo posílit, s tím že ty kdo to mají tak nějak fifty fifty to prostředí dokáže "přehodit přes hranici". Docela rád bych viděl nějaká statistická data (minimálně od revoluce), aby bylo vidět zda zvětšující se tolerance společnosti přispívá k zvětšujícímu se zastoupení (tj. zda procento homosexuálů roste) a nebo zda je to skutečně POUZE dílem přírody a tolerance či ostrakizování na to nemá vliv.

Za druhé - při jednání s lidmi je nesmírně důležité pozorovat chování druhé strany (včetně výrazu tváře), které často přináší důležitější signály než vlastní verbální projev. A tím, že mladí jen čučí do obrazovky, tak nemají kde se tomuto "čtení signálů" naučit.

2 0
možnosti
Foto

A mne by i zajímalo, zda je sex.orientace opravdu kvalifikovaně měřitelná...výzkum, testy..., lékažské, psychologické.Tvoje druhá poznámka mi navozuje představu, jak holky v pubertě drží pospolu a vlastně tím mohou kopírovat jedna druhou... a s hochama komunikaci řeší přes obrazovku. Jó řeč těla je výmluvnější. Díky za poznámky R^:)

0 0
možnosti
Foto

Děkuji a posílám pozdrav:-):-):-)

0 0
možnosti
Foto

R^Olčo, teď jsi zas přivedla k zamyšlení Ty mě. Svoboda je jedna věc a přírodní zákony druhá. Nejlíp to asi vystihnul ten doktor, o kterém píšeš. Budeme tak dlouho a tak moc svobodní, až vymřeme, a ani nám to nebude vadit, protože si toho vlastně ani nestačíme všimnout.

Krásný den:-)

2 0
možnosti
Foto

Přesně tak, neosobnost ad absurdum...kam kráčíme? Asi nevymřeme, možná si opravdu budou pozdější generace objednávat děti ze zkumavky v eshopu a Země se tak vyhne přelidnění... A tak jsem se v blogu původně na téma sexuální orientace dostala až jinam :), hezký den, Honzo:-)

1 0
možnosti
RE

Zajímavé zamyšlení i karma. Přitom s Jaru jsme se poznali přes moderní technologie. Přesto jsme vzorem pro okolí - kolem nás mezitím vzniklo několik krásných "klasických" vztahů" Naštěstí všichni mladí nejsou stejní. Např. můj syn se seznámil s přítelkyní samozřejmě přes internet a mají též krásný vztah. Ten internet tomu může naopak pomoct - udělá ten první krok, kterého se lidi často bojí - pak už je to ale jen na nich - jak se říká, všeho s mírou:)

2 0
možnosti
Foto

Děkuji za Vaši reakci... Nemám nic proti internetu, seznamování se po seznamkách, proč čekat v tmavém koutě na princeznu, prince;-). Jen ti mladí mají silnou tendenci k neosobnímu, nefyzickému kontaktu a to mne burcuje...

1 0
možnosti
PK

..ano je to tak, nedávno jsem četl na britském Webu diskusi mladých lidí o depersonalizaci, derealizaci a popravdě řečeno jsem nikoliv úplně pochopil z čeho a proč tyto pocity vznikají..já.žijí v prdelovicích a i když je zde repre vzorek lidí se všemi neduhy a nejen nádhernými vlastnostmi, nějak to společenství funguje i díky krámku a hospodě, hřišti a koupališti a přilehlé chatové osadě...naše starosti v mládí byly sice trochu odlišné ale nějak jsme přežili...no dnešní mládež to snad taky zvládneR^

2 0
možnosti
Foto

Děkuji za přečtení, v mém blogu je spousta témat, ale psala jsem to vcelku na rychlo jako reakci na článek zmiňovaného blogera. Ač jsem to původně chtěla směrovat na hetero-homo sexualitu:-). Homosexualita, heterosexuální odtažitost a odtažitost lidí vzájemně, možnost pořídit si dítě ze zkumavky..., což jsou produkty vývoje společnosti stále více častější (homosexualitu přirozenou jako takovou akceptuji na roveň heterosexuality...)

0 0
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 6,53
  • Průměrná čtenost 499x
Profesí jsem střelec, svými šípy však již šetřím ;)...