Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ono to mluvení či nemluvení ve službách co jsi vyjmenovala, Olčo, je věcí citu obsluhy. Měla by poznat, kdo si chce povídat, a kdo o to nestojí. Někdo to ale neumí.

2 0
možnosti
Foto

Mary, ten cit pro věc se často snižuje se snižujícím se počtem obyvatel obce..., Praha, Pardubice...jsou pro mne v pohodě. Zvědavost nad udržením si klientky často vyhrává. A pak klientka mně obdobná buď „nezapadne“ nebo odpadne;-). Díky ...:-)

1 0
možnosti

A to já si ráda popovídám. Teda s numerologií a podobnými věcmi n mě teda ještě nikdo nevyrukoval, to je fakt. Možná bych taky změnila názor :-)

1 0
možnosti
Foto

Numerologická kosmetička byla opravdu špička;-). Povídání o kosmetice a vůbec o službě, na kterou jsem právě přišla nebo všeobecná témata ano. Ale je pravdou, že já si jdu zpravidla krom oné služby odpočinout, což si ne všechny uvědomují. A pak ještě případně nabízejí související ozdravující a zkrášlující produkty. Všeho s mírou, nic se nemá přehánět, to je můj názor a možná i přání. Děkuji za návštěvu:-)

0 0
možnosti
Foto

R^Olčo, hezký článek. Vzpomínám na jednu zubařku, která byla nejen upovídaná, ale i hrozně zvědavá. Měl jsem plnou pusu různých tamponů, nástrojů, odsávačky a jejích prstů, když se mě na cosi zeptala (mimo souvislost se zuby) a čekala na konverzační odpověď:-)

1 0
možnosti
Foto

Díky, Honzo. Zubaři si také rádi povídají, s tím souhlasím. Měla jsem zubaře, teď zubařku a nevidím v tom rozdíl;-)

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS